Veien til Kom Trainee!

Hei! Mitt navn er Vebjørn og jeg kommer fra Horten. Jeg skal fortelle litt om traineehverdagen min i dette blogginnlegget! 

Jeg har nettopp fylt 29 og kjenner 30-åra tar innpå. Før jeg ble trainee drev jeg med litt av hvert (gjør forsåvidt det nå også).

 

Jeg har vært innom sirkus, hvor jeg har opptrådt med sjonglering og luftakrobatikk. Etter det fant jeg ut at jeg ville bli geolog, men det viste seg at forskning og labarbeid ikke var noe for meg. Jeg endte opp med en bachelorgrad i kulturminneforvaltning, før jeg tok enda et sidesprang og studerte 3D-design og animasjon på fagskole. Det har vist seg at sidespranga har vært kjempeviktige i livet mitt. Nå driver jeg med sirkus og 3D som hobby, i tillegg til å aktivt bruke de i arbeid med kunst og kultur til barn og unge i min stilling i fylkeskommunen. 

 

Jeg flytta til Kristiansund i sommer, og er også innflytter i fylket. Jeg trives veldig godt så langt. Byen er passe stor for meg, og folk her er hyggelige og imøtekommende. Flott nærmiljø å gå tur i når jeg har sittet inne og stirra på skjermen for lenge.

 

Jobben i fylkeskommunen har hittil vært prega av at jeg er helt ny. Og som temmelig ny i arbeidslivet i tillegg, har det vært veldig mye å ta inn over seg. Heldigvis er avdelinga full av flotte mennesker som hjelper meg komme på plass. Jeg jobber altså med kulturformidling, i hovedsak retta mot barn og unge, i Møre og Romsdal Fylkeskommune. Utenom jobb er jeg også aktiv i Sirkus Agio og Bibliogames.

 

Sånn ellers finner du meg ofte foran pc-en med Blender åpent, hvor jeg lager ett eller annet i 3D. Eller så spiller jeg. Okei, til tider går det nok mye i dataspill. Men nå har (endelig!) kulturlivet tatt inn over seg at dataspill er en viktig kulturform. Og det er da noe jeg også brenner for. Jeg har også sjongleringsballer med meg nesten overalt jeg går. Som seg hør og bør.

 

Ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år!

0