Trainee Nedal klar for det nye året!

Trainee-tiden hos Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) nærmer seg slutten, og ferden går snart videre til Tidens Krav. 

Etter 16 spennende måneder i KNN ser jeg frem til nye erfaringer og opplevelser i lokalavisen - en bedrift i kontinuerlig digital omstilling.

 

Gjennom tiden i KNN har jeg opplevd mye, men de siste 9 månedene har vært preget av en annerledes tid. Som næringsforum arrangerer vi en rekke møter og konferanser og med koronasituasjonen har vi måttet gjøre en rekke endringer, tenkt kreativt og worst-case senarioer – en lærerik prosess å få være en del av! 

 

KNN opprettet tidlig et Beredskaps- og koordineringsråd (tidl. Næringskriserådet) med hensikt å bistå bedrifter som opplevde utfordringer under koronasituasjonen, samt å se på fremtidige muligheter for regionen Nordmøre. Et arbeid jeg har fått ta aktivt del i igjennom medlemsundersøkelser, ringerunder og som førstelinje for bedrifter med behov for bistand. I tillegg til overnevnt oppgave har vi gjennomført en kompetansekartlegging, samt en medlemstilfredshets- og omdømmeundersøkelse.

 

Karrieredagen er en dag vi arrangerer for Møre og Romsdal fylkeskommune, dette er en dag hvor alle 10. klassinger får møte bedrifter og utdanningsinstitusjoner til inspirasjon i forkant av studievalget. I år ble dagen dessverre avlyst, men som en kompensasjon for dette tok KNN initiativ til å produsere en inspirasjonsfilm for å vise frem lokale utdannings- og karrieremuligheter – et prosjekt jeg hadde ansvar for.

 

I tillegg til de litt større oppgavene er jeg glad jeg også blir inkludert i alle de små oppgavene som dukker opp i en travel hverdag. Erfaringene jeg har tilegnet meg gjennom oppgaver og  de menneskene jeg har møtt og jobbet med på veien setter jeg stor pris på.

 

Nå gjenstår det bare å publisere KNNs nye nettside før kontoret skal ryddes og pinnekjøttet skal inntas, og trainee Nedal stiller klar for start til nye spennende arbeidsoppgaver i Tidens Krav.

 

Å skulle avslutte trainee-tiden med 8 måneder hos Tidens Krav blir interessant, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med mekanismene og dataene bak annonseringen.

 

Ha en riktig fin førjulstid og GOD JUL når den tid kommer! 

0