Kontali Analyse

Vi har tatt en prat med daglig leder Thomas Aas for å gi deg muligheten til å bli bedre kjent med medlemsbedrift Kontali og deres forventinger til en trainee.

Hva kan fremtidige traineer bidra med hos dere, og hva ser dere etter i en fremtidig trainee?

 

Vi har i utgangspunktet høye forventninger til alle nyansatte i selskapet, men forventer at traineene kommer inn som friske pust med engasjement, nye tanker og utfordrer vår kompetanse. Ekstroverte og introverte er like velkomne. Det er evnen til å skape endring og forbedring vi er på utkikk etter!

Hvilke muligheter finnes hos dere?

Vårt utgangspunkt er å ha kandidatene gjennom hele traineeløpet med mulighet for fast ansettelse i etterkant.

Vi har nettopp ansatt Ragnar Rønning som direktør for salg og markedsføring. Ragnar er tidligere trainee (2007-2009) og hadde sin siste modul i nettopp Kontali. Det er også her vi ser potensialet i Kom Trainee. Det er en kilde for å tiltrekke kompetente og engasjerte ansatte.

Kontali vil være en av de mest spennende arbeidsplassen i regionen i fremover. Multidisipline team med høy kompetanse innenfor sjømat, salg, markedsføring, teknologi og datamodellering i et selskap med overkommelig størrelse, kunder og salg over hele verden og med betydelige vekstplaner globalt, vil være en helt unik læringsplattform for eksisterende og nye ansatte. Det er høy risiko for at dette kan bli en morsom reise.

Hvem er Kontali?

Kontali er et uavhengig konsulent- og analyse selskap som tilbyr innsikt i verdens fiskeri og akvakultur. Selskapet har verdens største privateide database av sjømatdata og et solid merkenavn innenfor bransjen som har blitt bygd opp gjennom over 25 år. Med nye og offensive eiere i Arendals Fossekompani, skal Kontali ta videre steg ut i verden gjennom oppkjøp og videreutvikling av produkter og tjenester. Selskapet er nå over 20 ansatte ved våre kontor i Kristiansund og Haag, Nederland, og vil være i underkant av 30 ansatte ved utgangen av 2021.

0