Kulturvandring på Innlandet

Kom Etterpå-treff 2021

Fredag 10. september var det duket for årets treff for KOM Etterpå, alumni-ordningen for KOM Trainee. 10 tidligere traineer fra ulike kull samlet seg i Tollboden på Innlandet for en hyggelig kveld.

Medlemsbedrift Sparebank 1 Nordmøre lånte ut Tollboden til treffet, og kveldens måltid ble levert av medlemsbedrift Varde.

Kvelden startet med aperitiff og mingling, før vi dro ut på en kulturvandring i regnværet på Innlandet. Vandringen gikk først til Bautaen, deretter innom Innlandet gravsted og trehusmiljøet i Sjursvika, før vi avsluttet ved Lossiusgården. Tilbake i Tollboden var det duket for tapas og gode samtaler rundt bordet. Etter middagen ble det delt opp i to lag, og det var tid for konkurranse.

Første del av konkurransen var en quiz med spørsmål fra kulturvandringa. Deretter var oppgaven å bygge det høyeste tårnet av marshmallows og spagetti på 5 minutter. Til slutt var det musikkquiz med KOM Etterpås egen tubaist Andre Gjørven, og dette ble en stor suksess!

Vi satte pris på å treffe og bli bedre kjent med tidligere traineer på tvers av kull, og ser frem til neste treff i 2022!

0