Bilde av konsert

Festivalsjef og daglig leder i Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival

Navn: Kine Iselilja Gyldenskog
Alder: 29 år
Stilling: Daglig leder
Utdanning: Bachelor i utøvende folkemusikk
Modulbedrift: Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival

Navn: Kine Iselilja Gyldenskog

Alder: 29 år
Stilling: Daglig leder
Utdanning: Bachelor i utøvende folkemusikk
Modulbedrift: Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival 


Klar-ferdig-gå!


Som daglig leder i Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival får man oppleve så mangt, i løpet av min første måned har jeg jakta på K-er og kontrabasser, blitt intervjuet av NRK, spist middag med Arve Tellefsen, løftet flygel, sett 1.klassinger bryte ut i spontandans til tubaspill, vært på mitt første styremøte, og sist men ikke minst fått oppleve uanstendig store mengder av gode kunst og kulturproduksjoner.

Det hele startet med den desperate jakten på den savnede k-en på Bjørnhaugen. Tradisjonen tro hadde vi bestilt «KKKKFESTIVAL» til å pryde byens fasade i to uker, lite visste vi at noen hadde planer om å skape blæst ved å fjerne en K. Og blæst ble det, på NRK, TV2, Facebook, ja til og med på Instagram florerte nyheten om festivalen som savnet en K. Mysteriet ble løst og K-en kom heldigvis på plass , men at vi hadde fått uplanlagt medieoppmerksomhet var ikke til å stikke under en stol. Vi konkluderte hele saken med : Nå vet i alle fall folk om festivalen vår!

Jeg startet som KOM Trainee rett før festivalstart og under festivalukene er det jobbing døgnet rundt, det passer meg utmerket da jeg trives godt når det skjer mye rundt meg. En bedre måte å bli kjent med festivalen, og alle dens involverte tror jeg ikke finnes. Man kan derfor med hånden på hjertet si det har vært en bratt læringskurve, men morsom! Det er ikke hverdagskost for meg å stå opp om morgenen å tenke «I dag skal jeg være en svamp», men det er faktisk det jeg har vært denne måneden. En svamp klar til å suge til seg kunnskap, erfaringer og bekjentskap.

Etter festivalkjøret sitter jeg igjen med mange inntrykk. Tenk at det er mulig å få oppleve så mye på to uker i Kristiansund! Her snakker vi kvalitet fra A til Å - profesjonelle musikere, gode formidlere, lokale kunstnere og fabelaktig frivillig innsats.

Nå gleder denne svampen seg til å starte planleggingen og gjennomføringen av neste prosjekt som blir første helgen i desember, da settes Händels «Messias» opp både på Sunndal og i Kristiansund.

Kine, kull 2018

0