appetitt for nordmøre arrangement komtrainee kom trainee kristiansund

Hva er Appetitt for Nordmøre?

Nå og da dukker det opp invitasjoner til Appetitt for Nordmøre arrangementer i regi av Kom Trainee sine traineer. Ofte er det lagt til et tema for kvelden, en Appetitt for Nordmøre "spesial" av noe slag. 


Så hva er egentlig dette gjentagende fenomenet som popper opp i feeden din ca. 2 ganger i året?

Idéen Appetitt for Nordmøre startet for ca. 3 år siden med Kom Kultur. Kom Kultur som, hvis du ikke har lest om det i TK, nå er slått sammen med Kom Trainee og blitt Kom Trainee. Forvirrende? Vi vet, men det er greit å ha i bakhodet fordi Appetitt for Nordmøre ble med traineene fra Kom Kultur til Kom Trainee under sammenslåingen.

Uansett, konseptet Appetitt for Nordmøre ble til fordi traineene ønsket å arrangere noe som satte lys på de mindre lokale matprodusentene i samfunnet vårt. Skape en arena som gir aktørene rom til å skinne og dele sine konsepter med andre produsenter og fremfor alt lokalbefolkningen. Derav navnet: Appetitt for Nordmøre. Hvert arrangement
har hatt ulike temaer innen matproduksjon, vi har blant annet hatt fokus på lokalmat, miljøvennlig mat og ølbrygging.

Med tiden har Appetitt for Nordmøre vokst seg populær og utviklet en enda større appetitt!

Vi traineer opplever Nordmøre som en jungel fylt med spennende aktører som fortjener større synlighet og som lokalsamfunnet burde høre mer om. Derfor har vi utvidet konseptet vårt fra mat til hva som helst! Så lenge det har en rød tråd og løfter mindre lokale aktører. Programmet består som regel av presentasjoner/foredrag, småretter og underholdning.

Kveldene har vært populære og vi har inntrykk av at folk setter pris på å lære om aktiviteter og konsepter de kanskje ikke var klar over at foregår i nabolaget, eller en snau time unna. Det er spennende å høre om og dele suksesshistorier eller nye tanker for samfunnsutviklingen! Og det er inspirerende å erfare at vi har så mange i regionen som står på for lokal verdiskapning. Derfor ønsker vi å fortsette å trekke fram dette gjennom våre arrangementer uten noe økonomisk nytte, kun innsikt og hygge.

What’s next?

Vi fascineres av Nordmøringenes tilpasningsdyktighet i et dynamisk marked. Aktører som forvandler noe historisk eller oppbrukt til noe nytt og interessant for kort- og langveis besøkende, og skaper nye verdier av dette. Ikke bare er det miljøvennlig, men imponerende hvor omstillingsdyktige disse aktørene er! Vi tror dette blir nok en spennende kveld, kanskje den mest spennende til nå, og vi håper du nå har forstått hva Appetitt for Nordmøre handler om. I det minste håper vi du ser verdien av disse kveldene og hvorfor vi ønsker å fortsette. Du finner mer om vårt neste arrangement her, så ses vi torsdag 24. januar!

0