Et nytt kull med traineer er her!

Avbildet med sine modulansvarlige, utgjør Edwin Mutuma Murungi, Marte Furnes Myhre, Signe Eva Helmersen og Vebjørn Heimland Henni årets kull med traineer!

Blant ca. 100 søkere var det nettopp disse fire som kom gjennom nåløyet. De er alle klare for å sette sitt preg på Nordmøre og for å gjøre en god innsats for sine modulbedrifter.

 

Edwin Mutuma Murungi fra Meru i Kenya har en bachelorgrad i miljøvern og naturressursforvaltning. I tillegg har Edwin en master i internasjonale miljøstudier fra University of Nairobi, Kenya og NTNU. Gjennom sitt løp i Kom Trainee skal Edwin være i Kristiansund kommune. Edwin skal i kommunen jobbe med bærekraft. Les mer om Edwin her. 

 

Marte Furnes Myhre kommer fra Måløy i Vestland. Marte har en bachelor i økonomi og administrasjon, bachelor of arts in business og en master i samfunnsendring, organisasjon og ledelse. Hun har studert på Høgskolen i Molde og på Dublin Business School, gjennom sin periode som trainee skal Marte være i Kristiansund kommune. Et stikkord for Martes tid i kommunen er bærekraft. Les mer om Marte her.

 

Signe Eva Helmersen kommer fra Trondheim i Trøndelag. Signe har en bachelor i økonomi og administrasjon, samt en master i industriell kjemi og bioteknologi fra NTNU. Signe skal gjennom sine moduler i Kom Trainee være hos bedriftene NEAS og OKEA. Les mer om Signe Eva her.

 

Vebjørn Heimland Henni kommer fra Horten i Vestfold og Telemark. Vebjørn har en bachelor i kulturminneforvaltning fra NTNU og skal gjennom sin tid i Kom Trainee være hos Møre og Romsdal fylkeskommune. Les mer om Vebjørn her.

 

Vi ønsker kull 2020 velkommen til traineefamilen og håper de vil finne seg godt til rette på Nordmøre!

0