Et innholdsrikt halvår!

Et halvt år er gått siden jeg forventningsfull flyttet fra Østlandet til Kristiansund. Det har gått fort, samtidig som jeg har opplevd mye!

Jeg studerte Master i internasjonalt miljøarbeid med spesialisering i bærekraft utvikling og klimapolitikk på Norges Miljø- og biovitenskaplige universitet i Ås og var på leting etter jobb. Så oppdaget jeg en interessant utlysning fra Kom Trainee. Dette måtte jeg søke på og det endte opp med at jeg fikk en trainee stilling i Kristiansund kommune som Bærekraftskoordinator.

 

Jeg og familien flyttet og brukte sommeren på å bli kjent i nærområdet med utrolig flott natur og mange turmuligheter. Jobboppstart var 1. september, jeg var spent og ble godt tatt imot den første uka der Rådmann med flere hadde satt av tid til oss.

 

I begynnelsen brukte jeg tid og energi på å bli kjent med kommunen, hvordan de jobbet med bærekraft og arbeidsoppgavene mine. Det var fint å få lov til å være med å påvirke, men litt krevende å stå i prosessen med å få avklart hva som konkret er mine arbeidsoppgaver.

 

Kristiansund er en koselig by og det har vært fint å ha traineesamlinger slik at jeg har kunnet blitt litt kjent med andre i samme situasjon som meg. Vi har kjøpt hus på Dale så nå går fritiden til oppussing og flytting. I jobben er jeg involvert i flere spennende prosjekter og jeg føler at jeg er med på noe viktig og at jeg får bidra med min kunnskap; jeg gleder meg til fortsettelsen!

 

Julehilsen fra Edwin

0