7 nye traineer er på plass!

Blant 120 håpefulle som søkte Kom Trainee i løpet av vårens rekrutteringsperiode, kunne vi 1. september ønske 7 ambisiøse unge traineer velkommen til regionen. De er alle nå godt i gang som traineer hos sine arbeidsgivere.

De 7 nye traineene (her avbildet sammen med traineene i kull 2020-2022) er:

 

Linn Alvsvåg fra Stord i Vestland har Bachelor i Folkehelsearbeid, og Master i Folkehelsevitenskap fra henholdvis Høgskulen på Vestlandet og Universitetet i Agder. Linn skal være trainee hos Møre og Romsdal fylkeskommune og Kristiansund kommune.

 

Lucas Francois opprinnelig fra Rennes i Frankrike har en Bachelor i Økonomi og administrasjon, og Master i økonomi og administrasjon fra NHH. Lucas skal være trainee hos Autility.

 

Magnus Kongshaug Johannessen fra Son i Viken har Bachelor i Medie- og dokumentasjonsvitenskap, og Master i Medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi fra henholdvis Universitetet i Tromsø/London South Bank University og NTNU. Magnus skal være trainee hos Høgskolesenteret i Kristiansund og Tidens Krav.

 

Maren Jünge Husby fra Kristiansund i Møre og Romsdal har Bachelor i Rådgivning og voksnes læring fra NTNU. Maren skal være trainee hos Varde.

 

Martin Nord Flote fra Volda i Møre og Romsdal har Bachelor i Energiteknologi, og Master i Energi og miljø fra henholdsvis Høgskulen på Vestlandet og NTNU. Martin skal være trainee hos A/S Norske Shell.

 

Olav Fransson Drangeid fra Bryne i Rogaland har Lektorutdanning for trinn 8-13 med Master i Nordisk fra Universitetet i Stavanger. Olav skal være trainee hos Møre og Romsdal fylkeskommune.

 

Sofie Mathilde Walle Andersen fra Oslo har Bachelor i Interkulturelle studier, og en Årsenhet i Moderne prosjektledelse fra henholsvis NLA Høgskolen Bergen/United States International University Africa og Emergence School of Leadership. Sofie skal være trainee hos Møre og Romsdal fylkeskommune.

 

0