Kom Trainee samling i februar med Ynge Kruse og Asgeir Bahre Hansen.

-En unik mulighet i starten av karrieren

Alle traineene var samlet i Kristiansund for faglig påfyll og middag 16. februar. -Arbeidsmarkedet er i stadig endring, men dere får verdifull erfaring som trainee. Det ga meg en unik mulighet i starten av min karriere, sa tidligere trainee, nå partner i MindMap, Ynge Kruse under samlingen.

Kruse var selv en av de første Kom Trainene tilbake i 2006. Han var da trainee i det som var næringsforeningen i Kristiansund og Nordmøre.

-Jeg fikk innblikk i næringslivet og prosjekt som jeg aldri hadde sett for meg som student. Og det ga meg mulighet til å søke nye muligheter videre, sa Kruse.

I løpet av Kom Trainee-perioden har traineene flere samlinger, besøk hos bedrifter eller møtes for sosiale treff.

I løpet av denne samlingen fikk de nyttig informasjon om rekruttering og kommunikasjon fra Ynge Kruse i MindMap og om salgstyper og prosesser fra Asgeir Bahre Hansen i Vindel.

-Det er viktig å kjenne mennesketyper i alle jobber. Om man driver med salg, eller skal jobbe med noe i prosjekt. Det kan også være nyttig å vite litt hvilken type person man er selv også, sa Hansen.

De fikk også flere oppgaver i løpet av dagen, og gjennom små øvelser så blir man også bedre kjent som gruppe og felleskap.

Samlingen ble avsluttet med middag på Kranaskjæret Restaurant i småbåthavna i Vågen i Kristiansund.

 

0