​Kull 2017 er klar for nye utfordringer!

Fride Bae, Erlend Bilsbak, Nicoline Ibsen-Børnick, Mats Joakim Grindheim, Haavard Haugse, Rikke Maria Strand Ipsen, Benedicte Randers og Sanna Eriksson Ryg er ferdige med sine traineeløp. 

Medlemsbedriftene takket av Fride Bae, Erlend Bilsbak, Nicoline Ibsen-Børnick, Mats Joakim Grindheim, Haavard Haugse, Benedicte Randers og Sanna Eriksson Ryg som er ferdige med sine traineeløp. En av traineene, Rikke Maria Strand Ibsen, takket vi av tidligere i vår da hun gikk ut i fødselspermisjon. Avslutningen som fant sted hos Grand Hotell bar preg av fornøyde traineer og bedrifter. Bedriftene og programledelsen i Kom Trainee skrøt stort av innsatsen de syv traineene har lagt ned de to siste årene. 


Skrev historie
Dette traineekullet har vært med på å skrive historie da de startet som hhv. Kom Trainee og Kom Kultur, og ble et felles kull da ordningene ble sammenslått 1.1.2016. De har vært en viktig ressurs for oss i sammensmeltningen av ordningene, og fått være med å forme fremtidens Kom Trainee. Til tider har det vært krevende, men de har vært løsningsorienterte og vi har nå sammen lagt grunnlaget for fremtidens traineer. Vi er veldig takknemlige for det eierforholdet de tok til utviklingen av ordningen.

Fortsatt i regionen
Kom Trainee står som et solid eksempel på regional rekruttering da fire av de syv traineene blir igjen i regionen. Nicoline, Fride og Sanna har fått jobb i Kristiansund kommune, mens Mats skal begynne i SpareBank 1 Nordvest. Benedicte og Erlend reiser tilbake til Oslo. Benedicte har trivdes godt, og vil savne naturen og folkene hun har blitt kjent med.

Vi ønsker alle lykke til videre, og gleder oss til å følge dem videre!

0